Ultralyds Cavitation

Slankende effekt på fedtdepoter.

Ultralyds Cavitation

Hvad er Cavitation?

Cavitation med ultralyd har en slankende effekt på fedtdepoter. De svingninger, som ultralydshåndtaget udsender, danner luftbobler mellem fedtcellerne, og fortsat behandling får disse bobler til at briste med så stor en kraft, at det ødelægger fedtcellers membraner. Fedtcellernes indhold af fedtsyrer siver ud i vævet og udskilles via lymferne til leveren.

Det er kun fedtcellers membraner, som tager skade af behandlingen. Hudceller kan sagtens tåle behandlingen.

Er der bivirkninger?

Cavitation er smertefrit. Du kan dog i visse tilfælde høre resonanser i ørerne, hvilket behandleren kan kompensere for ved at sætte styrken ned.

Efterbehandling

Du kan forstærke effekten af ultralydsbehandlingen hjemme med cellulitecreme eller gel.

Få en gratis konsultation

Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Rødovre, hvor vores uddannede personale taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar idé om hvilke resultater, du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.