Fedtfrysning

Permanent destruering af fedtcellerne.

Hvad er en fedtfrysning?

En fedtfrysning går ud på at nedkøle et område – et fedtdepot – så fedtcellerne destrueres permanent. Til forskel fra andre celler er fedtceller følsomme over for kulde. Ved nedkøling til minusgrader vil cellevæggen krystallisere og briste, og indholdet flyder ud og havner i lymferne, hvorfra de tisses ud over tid. Denne proces kan vare op til et par måneder, så der skal gå mellem 8 og 12 uger mellem behandling med fedtfrysning samme sted på kroppen.

I den mellemliggende periode kan der suppleres med ultralydsbehandling, som fremmer udskilningen til lymferne.

Er der bivirkninger?

Fedtfrysning er for det første smertefrit. Der kan føles en let svien efter behandlingen, og der kan være et rødt mærke dér, hvor håndtaget har været. Det forsvinder i løbet af en dag eller to. Området kan også være følelsesløst i nogle timer.

Du vil opleve, at du tisser mere end normalt i starten, og nogle gange skal man tisse umiddelbart efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du drikker meget vand i dagene efter behandlingen.

Du vil kunne gå på arbejde samme eller næste dag.

Hvornår kan jeg se resultater?

Allerede umiddelbart efter en behandling med fedtfrysning vil du kunne se et tab af nogle centimeter. Det endelige resultat vil først ses efter 60 til 90 dage, da udskilningen af cellernes indhold tager tid.

Det kan være nødvendigt med ændring af livsstil eller kost for at opnå optimalt resultat.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

Du får lagt en anti-fryse-membran på det område, du ønsker behandlet. Denne membran sikrer, at du ikke får forfrysning i overhuden.

Derefter får du påsat et håndtag med fryseelement. Ved hjælp af vacuum bliver fedtdepotet suget ind i håndtaget, og nedkølingen starter.

Du ligger derefter og slapper af i 50-60 minutter, mens processen kører af sig selv.

Effektiv slankebehandling

Effektiv og hurtig behandling, der sparer tid

Køleelementerne i håndtagene på denne maskine går 360 grader rundt i modsætning til den gamle teknologi, hvor der kun er køleelementer i siderne. Dette betyder, at nedkølingen foregår mere effektivt, og behandlingen giver større effekt. Det betyder også, at den effektive behandlingstid kan nedsættes fra 60 minutter til kun 35 minutter.

Op til 4 områder kan behandles samtidigt

CosmetiLine Cryo Lipo 4×360 er udstyret med 4 håndtag, som kan behandle samtidigt. Det betyder, at du f.eks. kan få behandlet lår og mave samtidigt.

4 forskellige størrelser på håndtag

Maskinen er udstyret med stort, mellem, lille og mini håndtag. Det store bruges til maven, mellem til sidebenene, lille til f.eks. lår, og mini til dobbelthage, mandebryster eller mormorarme.
Desuden kan der sættes forskellige skabeloner på håndtagene, så de nemmere tilpasses områdets form.

Specielt mini-håndtag til små områder

Med det mindste håndtag kan dobbelthage, mormorarme, mandebryster, armhuler og knæ behandles effektivt.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

 1. Hver behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-25%. Kroppen danner ikke nye fedtceller, så virkningen er permanent.
 2. Allerede umiddelbart efter behandlingen vil der kunne måles en reduktion af omkredsen ved det behandlede område på nogle få centimeter.
 3. Det endelige resultat vil kunne måles efter 60-90 dage og vil være afhængig af din livsstil og kostvaner.

Efterbehandling

 1. Umiddelbart efter behandlingen er det en fordel at få ultralydsbehandling på området, da det fremmer udskilningen af celleindhold til lymferne. Desuden vil ultralyd reducere evt. rødt mærke betydeligt samt give en flot hud generelt.
 2. Det kan være fremmende for processen og din huds fremtoning at benytte en anti-cellulite-creme jævnligt på området.
 3. Hvis du har eller får slap hud efter behandlingen, kan det være en god idé at modtage behandling med ultralyd (UL), da dette strammer huden op.

Du kan ikke behandles, hvis du:

 • Er under 18 år.
 • Er overvægtig eller svært overvægtig.
 • Hvis du er for slank, så mundstykket ikke kan sidde fast.
 • Er gravid eller ammende.
 • Er allergisk over for kulde.
 • Har fremmedlegemer i kroppen, f.eks. pacemaker, metalplader eller broknet.
 • Har eksem, sår eller betændelse på området, der skal behandles.

Læs mere om fedtfrysning

Få en gratis konsultation

Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Rødovre, hvor vores uddannede personale taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar idé om hvilke resultater, du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.