Om Ellipse Lounge:

 

Anker Lærkeborg

LASERANSVARLIG LÆGE

Er specialiseret i kosmetiske behandlinger med laser og IPL. Han er registreret hos Sundhedsstyrelsen til rynkebehandlinger, fjernelse af hår og karsprængninger med laser. Anker er med sin ekspertise med laser og IPL ansvarlig læge for laserbehandlingerne i klinikken.

 

Shagufta Mahmood

Laserterapeut SPECIALISERET I LASERBEHANDLINGER

Shagufta er registreret hos Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL laser til hårfjerning under læge Anker Lærkeborgs ansvar. Shagufta har 10 års erfaring med behandling med IPL.

 

Kerneværdier:

Hos Ellipse Lounge stræber vi ikke blot efter at tildele dig den mest effektive, omhyggelige og virkningsfulde behandling, men lægger et stort fokus på at tilbyde den bedst mulige service under behagelige og trygge omgivelser. Da dine behov og ønsker er vores højeste prioritet, sørger vi for at skræddersy behandlingerne til netop din hud og hårtype for de bedst mulige resultater. Således tilbyder vi også prisgaranti pa alle behandlingstyper ved at matche vores konkurrencedygtige priser, skulle du finde behandlingen billigere ved en anden godkendt klinik.

 

Da det er vigtigt for os at du føler dig fuldstændig tryg ved alle aspekter af behandlingen starter vi altid en gratis konsultation med en af vores uddannede læger eller laserterapeut.

 

 

Få en gratis konsultation med en af vores ansvarlige læger eller laserterapeut.

 

Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Rødovre, hvor vores uddannede personale taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.